Viden om

AlterG har været en åbenbaring - Læs Politikens Sundhedstillæg omkring AlterG her.

AlterG har været en åbenbaring

Politikens Sundhedstillæg har netop bragt en artikel omkring vores produkt, AlterG-løbebåndet, som har gjort en stor forskel for patienten Inge Schriver Therkildsen.

Efter to lårbensbrud troede 58-årige Inge ikke, at hun ville komme til at gå normalt igen, men efter at hun er begyndt at træne på AlterG-løbebåndet på Sano i Aarhus, tør hun igen tro på et liv uden stok:

”Det har virkelig været en åbenbaring, og jeg bliver næsten helt rørt, når jeg taler om det. Når jeg går på løbebåndet, går jeg helt normalt, og så sætter det også gang i led og muskler i både hofte, balle og lår”

Inden Inge begyndte at gå i AlterG, kunne hun ikke stå op i seks uger og hun kunne kun langsomt bevæge sig ved hjælp af gangstativ og krykker, men et ophold på Sano i Aarhus med intensiv træning i AlterG har gjort, at hun nu kan gå og kun bruger stok, når hun er træt. Med drømmen om at gå helt normalt igen, har Inge planer at fortsætte træningen i AlterG to gange om ugen.

 

Fysioterapeut deler Inges begejstring

Inges fysioterapeut på Sano deler hendes begejstring for AlterG og anerkender maskinens potentiale til at hjælpe mange forskellige patienter:

”Noget af det fantastiske ved AlterG er, at den på en skånsom måde giver patienten muligheden for at gå normalt og visuelt se, at man godt kan gå (…) Den er også yderst velegnet til genoptræning efter en sportsskade eller efter operation af fx nyt knæ eller hofte, og hvad enten du er eliteidrætsudøver eller ikke har dyrket motion i flere år på grund af smerter, kan AlterG give patienter muligheden for at komme godt i gang,” – Fysioterapeut Flemming Kretzschmar.

 

Hvad er AlterG?

AlterG er et hjælpemiddel til fysioterapeuter og behandlere og kan anvendes på fysioterapeutiske klinikker, kommunale rehabiliteringscentre samt på sygehuse i forbindelse med genoptræning efter operationer og af hjerneskadede patienter.

AlterG’s teknologi gør, at patienter kan få reduceret deres kropsvægt med op til 80 procent, så belastning på ankler, knæ og hofter mindskes. Maskinen gør dermed genoptræning muligt efter operation, i forbindelse med sportsskader og hjælper samtidig patienter med gigt, rygskader, lammelser mm.

Læs hele artiklen om Inges fantastiske historie her.

 

AlterG har været en åbenbaring