Patienthistorier

Patienthistorier

AlterG er en af de nyeste opfindelser inden for fysioterapien, som kan være med til at gøre en forskel for både patienter og fysioterapeuter. AlterG kan gøre en forskel for patienter med mange forskellige problematikker og vi har derfor i det følgende samlet forskellige cases, hvor AlterG har været en stor del af genoptræningen. 

 

Dan fik sit aktive liv tilbage gennem genoptræning med AlterG

I foråret 2017 blev Dan pludselig ramt af en stor hjerneblødning. Han kom akut på hospitalet og prognoserne var rigtig dårlige. Blødningen resulterede i halvsidig lammelse. En lang kamp for at komme på benene var nu skudt i gang.

Ved hjælp af hård intensiv genoptræning med diverse dygtige fysioterapeuter, ergoterapeuter og et stærkt målrettet sind, har Dan opnået store fremskridt. Under hele forløbet har det hjulpet ham at sætte mål for sin træning, og AlterG har været med til at give ham troen på, at det kan lykkes.

AlterG er et gang/løbebånd, hvor vægtaflastningen kan justeres efter ens behov og udvikling, og det er en helt smertefri form for genoptræning. Udover ugentlig fysioterapeutisk træning bruger Dan AlterG minimum 1 gang om ugen i 30 minutter af gangen. Det har ført til, at krykken er lagt væk, og at han i sommer gennemførte DHL Stafetten på 5 km på 1 time og 14 minutter. Nu skal AlterG hjælpe Dan med at komme til at løbe de 5 km ved DHL Stafetten i 2019, og på sigt er målet at gennemføre et halvmaraton.

Proalign Idrætsfysioterapi hjælper fodboldspiller tilbage til sporten

Hos Proalign Idrætsfysioterapi har Dorte Nielsen hjulpet mange patienter, herunder fodboldspilleren Zach, til at komme tilbage til sporten efter en operation:

Se hvor der er en AlterG i nærheden af dig her. 

Du kan se vores forskellige videoer om AlterG her.