AlterG pris og AlterG leasing

AlterG er en ny genoptræningsmetode, som kan effektivisere din kliniks økonomi og arbejdsgange

AlterG er en af de nyeste opfindelser indenfor fysioterapien, som kan være med til at gøre en forskel for både patienter og dig som fysioterapeut. Maskinen gør det muligt for fysioterapeuter at effektivisere og optimere arbejdsgange og samtidig skabe det mest optimale genoptræningsforløb for patienter. Som forhandler af AlterG kan Fysiodema hjælpe dig igennem hele processen i forhold til både teknisk viden og anvendelse, rådgivning i forhold til leasing eller køb samt levering og opsætning af AlterG.

AlterG Anti-Gravity Treadmill tilbyder genoptræning i næsten vægtløs tilstand. Ved hjælp af NASA’s Differential Air Pressure (DAP) teknologi, kan patientens kropsvægt reduceres med op til 80%, hvilket giver en unik mulighed for at genoptræne gang og balance. Med minimalt pres på kroppen, kan patienten træne i lang tid ad gangen og i takt med patientens fremskridt, justeres AlterG til at skabe de mest optimale genoptræningsforhold.

 

AlterG modeller

AlterG Fit

Med fokus på komfort og brugervenlighed, er AlterG Fit et oplagt valg til førstegangsbrugere af maskinen. Fit kan, som den eneste AlterG maskine, åbnes bagfra og indstigningspartiet er kun 15 centimeter højt. Det gør AlterG Fit til den model der er nemmest at træde ind i. Fit modellen kommer uden videomonitorering og AlterG Assistant for at kunne levere vægtreduceret træning til den billigst mulige pris.

 • Tophastighed: 19 km/t

Se pris i shoppen eller kontakt Fysiodema. 

 

AlterG Via 500

AlterG Via 500 kommer med en række analyseværktøjer, der gør det nemt for både patient og behandler at følge med i genoptræningens fremskridt. Via 500 har indbygget videokamera der viser patientens gangteknik direkte på den integrerede touchskærm, således at behandleren, i samarbejde med Stride Smart Gait Analytics, hurtigt kan korrigere eventuelle fejl i teknik eller udførelse. Stride Smart Gait Analytics indsamler data og laver statistikker samtidig med patientens træning. Via 500 kommer også med AlterG Assistant, der løbende måler på patientens udvikling og hjælper med at skemaføre og planlægge træningsprogrammer i forhold til patientens egenskaber, udvikling og behov.

 • Tophastighed: 19 km/t
 • Tophastighed, baglæns: 5 km/t
 • Hældning op til 15%
 • AlterG Assistant og Live Video Monitoring

Se pris i shoppen eller kontakt Fysiodema. 

 

AlterG Via 500X

Som AlterG Via 500, men med en højere tophastighed:

 • Tophastighed: 25 km/t
 • Tophastighed, baglæns: 5 km/t
 • Hældning op til 15%
 • AlterG Assistant og Live Video Monitoring

Se pris i shoppen eller kontakt Fysiodema. 

 

AlterG Pro 500

AlterG Pro 500 er den mest avancerede Anti-Gravity Treadmill på markedet. Modellen er primært udviklet til topatleter og professionelle sportsudøvere. Modellen har alle de egenskaber som Via-modellerne indeholder og mere til. Maskinens primære styrker ligger i øgede hastigheder. Løbebåndet kan både køre for- og baglæns og er designet til at atleter, der skal kunne præstere på et maksimalt niveau, hurtigt kan komme tilbage til deres tidligere ydeevne efter skader. AlterG Pro 500 er bygget op omkring en Woodway® Treadmill, som går for at være blandt verdens bedste producenter af løbebånd og benyttes af de største sportsklubber verden over.

 • Tophastighed: 29 km/t
 • Tophastighed, baglæns: 16 km/t
 • Hældning op til 15%
 • AlterG Assistant og Live Video Monitoring

Se pris i shoppen. 

Kontakt Fysiodema for yderligere informationer. 

 

AlterG leasing

Mange vælger at lease en AlterG. Hvis du ikke ønsker at købe, tilbyder Fysiodema også leasing af AlterG. Leasingaftalen tager udgangspunkt i dit behov og ønsker og løber typisk over en årrække.

Eksempel på leasingaftale:

 • Leasing af AlterG over 5 år kr. 6.000 ekskl. moms pr. md.

Når du køber eller leaser en AlterG er 8 AlterG-bukser, levering og opsætning samt 2 års garantiordning inkluderet.

Derudover får du en grundlæggende introduktion og oplæring i forbindelse med levering, rådgivning og behandlingsforslag.

Kontakt Fysiodema for mere information her. 

 

Levering og opsætning

Når du køber eller leaser en AlterG, sørger Fysiodema for levering og opsætning. Leveringstiden er 3-4 uger, hvor vi ved levering opsætter din AlterG og tester den, så vi er sikre på, at den fungerer korrekt, inden vi går.

 

Introforløb

Når din AlterG er leveret og installeret korrekt, får du en grundlæggende introduktion til maskinen samt behandlingsforslag, så du er klar med det samme til at behandle dine patienter. Derudover får du udleveret en USB med videoer, artikler, brochurer, behandlingsvejledninger, videnskabelig dokumentation med mere.

For at kunne optimere brugen af AlterG mest muligt afholdes der årligt et Erfaringsudviklingsmøde for alle fysioterapeuter, der har en AlterG. Til mødet udveksles viden og erfaringer omkring AlterG, så behandling med AlterG kan optimeres mest muligt.

Ønsker du løbende at modtage den nyeste viden indenfor AlterG, er det muligt at tilmelde sig Fysiodemas nyhedsbrev. Tilmeld dig via dette link.

 

Markedsføringssupport

Fysiodema ønsker at gøre en forskel for de klinikker og fysioterapeuter, som vælger at investere i en AlterG:

1. I mange tilfælde kan vi hjælpe med at etablere introduktionsmøder for forskellige patientgrupper, når du har fået din AlterG. Det har vi god erfaring med, fordi deres reaktion er overvældende positiv, når de oplever din AlterG.

2. Vi synliggør også din klinik på vores kort over klinikker ved AlterG i Danmark på vores hjemmeside. Det gør vi, fordi vi får mange henvendelser fra borgere, der ønsker at gå i en AlterG og fordi siden med kortet får mange besøgende.

3. Vi tilbyder også lave indlæg og posts på Facebook og LinkedIn for klinikker, som har AlterG stående.

4. Vi tilbyder at dele og videreformidle nyheder fra klinikker med AlterG. 

 

Garanti

Når du køber eller leaser AlterG medfølger en garanti på 2 år, som dækker alt i forhold til nedbrud, reparation og udskiftning af sliddele og vi reparerer som udgangspunkt altid indenfor 48 timer.

Udover 2 års garanti som medfølger, har du også mulighed for at tilkøbe udvidet garanti til kr. 19.500 ekskl. moms pr. år.

Garantien dækker alle fejl, som ikke skyldes misligholdelse.

 

Serviceaftale

Det er også muligt at tilkøbe en serviceaftale, hvor Fysiodema sørger for vedligeholdelse af maskinen. Vi kommer 2 gange om året og renser, smører og efterser din AlterG.

Serviceaftalen fås til kr. 3.800 ekskl. moms årligt pr. maskine.

 

Tilkøb af bukser

Når du køber eller leaser en AlterG er der 8 par bukser inkluderet i prisen. Bukserne er lavet i neopren og fås i størrelser fra 3XS-4XL, hvor du kan vælge frit mellem størrelserne.

Det er muligt at tilkøbe flere bukser løbende:

 • 1 par bukser fås til kr. 995 ekskl. moms og ekskl. levering.
 • 8 par bukser fås til kr. 5.400 ekskl. moms og ekskl. levering.
 • 20 par bukser fås til kr. 11.500 ekskl. moms og ekskl. levering.

Se bukserne her.

 

Øvrige betingelser

Samtlige priser er ekskl. moms.

I vores priser tager vi forbehold for force majeure.

 

Prøveperiode

Kunne du tænke dig at få en AlterG ud i din klinik i en prøveperiode, kan Fysiodema i nogle tilfælde tilbyde dette. Så har du mulighed for at præsentere den for dine patienter og opleve deres reaktion og fremskridt. Vi hjælper naturligvis med opsætning og introduktion til AlterG, således at du kan betjene den. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring betingelserne og mulighederne for at få en AlterG i en prøveperiode.

 

AlterG

Fysiodema hjælper dig i gang

Overvejer du, at optimere din klinik og genoptræningstilbud ved hjælp af en AlterG? Så står Fysiodema klar med råd og vejledning. Kontakt os på tlf. 7026 2363, e-mail fysiodema@fysiodema.dk eller udfyld vores kontaktformular.

AlterG pris og alterg leasing